Lidt historie om 21VB

 

Historien bag 21st Viking Battalion - 1st Recon Company 

Marts 2001 

Hadrian så avi klip omhandlende et spil ved navn Operation Flashpoint, kontaktede Rufio samme dag med sætningen "Dette kunne være spillet vi har ventet på", og Rufios kommentar var "Det lyder kanont, jeg vil, jeg vil, jeg vil være med". Det initierende site blev lagt op og dermed var 21st Viking Battalion - 1st Recon Company skabt. SP demo udkom, og aldrig er en mission blevet spillet så meget. Fandt ud af at Demo'n kunne editeres via notepad og startede editering af den med det samme, hvor der generelt bare blev prøvet nogle forskellige våben, på samme mission. Første nye mission blev lavet af 21VB... Dette blev starten til FUBAR serien, som kom til at bestå af ialt 4 missioner. Samtidig begyndte vi at lede efter andre missioner, som vi kunne ligge på vores site og alle demo spillerne kunne bruge. Klanen/ Sitet fungerede på det tidspunkt primært som et fansite, men med henblik på spilleklan med tiden og organisationen kom ret hurtigt på plads. 
 

April 2001

Vi begyndte at hoste små editeringsværktøjer, eksempelvis FPeditor. Der begyndte for alvor at indløbe ansøgninger til 21VB... nogle af de første der søgte optagelse og kom ind var Arcanoid, Jones og Vader.
 

Maj 2001

Press Demo 2 udkom, hvilken var en næsten fuld version, og vi havde selfølgelig fået fingre i den... der blev testet bygget Aspirant missioner osv. Rabbit blev medlem.
 

Juni 2001

Primo Juni droppede vi at lave missioner til Demo og brugte istedet tiden til at forberede os til udgivelsen, som fandt sted d. 23 juni. Spillet lagede rigtigt meget og det var et problem at gennemføre Aspirantprøver ordentligt. Stealth Eagle blev medlem.
 

Juli 2001

Server og Domain flytning. LustyPoohs editeringsite blev nedlagt, hvilket var et meget hårdt slag for editeringsnørder. Vi begyndte at bruge Roger Wilco istedet for det i spillet indbyggede VON. Lando, Zox og Windkin blev medlem.
 
August 2001
Rufio fik lavet kompagniets Logo og Estandard. OFP editing center dukkede op... så var editeringsnørderne glade igen :)
 

September 2001

Patch 1.20 kom det hjalp gevaldigt på lag og hver patch fremover har faktisk hvergang givet forbedringer til netkode. Indtil da' kunne vi faktisk ikke spille flere end 5 mand ad gangen.
Zenzei blev medlem.
 

Oktober 2001

Vi besluttede at deltage i OFPleague, hvor vi lagde godt ud med en sejr. Sitet fik nyt design og STDEL fik deres eget afsnit på sitet, plus eget Logo Estandard. Daggon og JumpinJackFlash blev medlem.
 

November 2001

OFPleague Kampe. Klanen begynder at køre mere gruppecentreret. Vi begyndte at bruge MyTuner. Mange nye medlemmer; Gandalf, Brutalis, Polle, Smiey, Badger, Duck, Micmak, Hovmand og Wolsmann.
 

December 2001

Vi fik kørt en intern Sniper Tour af. Der var stor deltagalse og masser af spændning, Vader havde lavet en rigtig god bane. Det endte med at Daggon og Zenzei løb af med første pladsen. Vi indførte nyt Orden/ medaljesystem.
 

Januar 2002

Server nedbrud varede næsten 3 uger før vi fik domainet op igen..føj for en oplevelse. Klanen gik dog ikke helt i stå og deltog på højtryk i OFPleagues 2. runde, hvor vi nåede rigtigt langt og officielt blev nr. 2 i både A & D og CTF - Iøvrigt mente vi uofficielt at vi blev nr 1. i A & D Maniac og Raymond blev medlem.
 

Februar 2002

Vader blev medlem af ledelsen i 21VB idet han blev udnævnt til SSG og DF for 1. deling. Vi besluttede os samtidig for at skrue lidt for den damp vi brugte på OFPleague, tildels pga. at for mange hold var useriøse både før under og efter kampene. Første kompagniøvelse blev gennemført. DanishMarine blev medlem.
 

Marts 2002 -

Vi spillede venskabs kampe både imod Danbat og WKK. Rigtig Paintball arrangement bliver arrangeret i Århus af Lando. Evolo Aer og Junior blev medlem.
 
Fra Marts 2002 til i dag - April 2013 - har 21VB været igennem en lang udvikling. Vi var ofte samlet til arrangementer "In real life", hvor også mange inaktive kommer. En del er blevet venner i livet udenfor 21VB og ARMA. 
 
Vi har haft utallige gode timer i 21VB og vil få uendeligt mange flere. Desværre har vi ofte haft nogle få sorgfulde stunder, bl.a. mistede vi en god mand - Rozzy - som blev dræbt af en vejsidebombe i Irak, d. 23. Marts 2006.
 
Spillet er efterhånden blevet gammelt. og det har aktiviteten også båret en smule præg af. Aktiviteen er dog stigende i øjeblikket, primært af to grunde.... Release af ARMA 3 nærmer sig - og vi vil gerne være klar til at tage imod de nye der måtte komme.